'Sinds ik hersenletsel heb bestaan er twee werelden: de snelle wereld en de langzame wereld.

Ik heb steeds strijd tussen deze twee werelden. Ik zit in de langzame wereld, maar wil dat helemaal niet.'

Naar Professionals in NAH

Professionals in NAH

Professionals in NAH

De kracht van Professionals in NAH

Professionals in NAH biedt begeleiding aan mensen met NAH en hun naasten. Om de juiste begeleiding te geven ligt ons hart bij deskundigheid en maatwerk. We werken constant aan verbetering van onze deskundigheid en ondersteuning, door middel van kennisuitwisseling en door echt goed te luisteren: uw wens is ons uitgangspunt.

Onze mensen zijn professionals. We garanderen uitstekende zorg, omdat alle begeleiders hoogopgeleid zijn en regelmatig scholing krijgen. Zij hebben veel ervaring in het begeleiden bij Niet Aangeboren Hersenletsel. Onze professionals zijn gedreven om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen en wetenschappelijk onderzoek met betrekking tot hersenletsel. Als organisatie verzorgen wij informatieve bijeenkomsten voor alle medewerkers, waarbij externe deskundigen lezingen en scholing geven over actuele ontwikkelingen.

Samen kennis verrijken

Om passende ondersteuning te bieden, verruimen wij doorlopend onze kennis over hersenletsel. Meerdere keren per jaar delen wij onderling onze kennis en ervaringen. Onze breed onderlegde begeleiders werken dus niet alleen vanuit hun eigen ervaring, maar vanuit die van het hele team. Voor een krachtige begeleiding werken wij daarnaast samen met revalidatiecentra en diverse organisaties op het gebied van hersenletsel.

Contactgegevens

Professionals in NAH
Postbus 23
7240 AA Lochem
Telefoon: 0573-442646
Fax: 0573-442582
www.nah.nl

Over deze website

Wij willen de bezoekers van deze website uitleg geven over hersenletsel, de gevolgen van hersenletsel en ervaringen van mensen. Dit is een initiatief van Professionals in NAH, een organisatie die begeleiding biedt aan mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel.

Blijf op de hoogte

Volg Professionals in NAH op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom Niet Aangeboren Hersenletsel.

Volg ons op Facebook

Brochures Professionals in NAH

 

Bel voor meer informatie 0573-442646 of stuur een e-mail